torstai 6. helmikuuta 2014

Rahkalöytö


Löysin joku viikko sitten työpaikkani lähikaupasta uusia rahkoja. Arlalta oli tullut laktoositon maustettu rahka. Kurkkasin sokerin määrän ja totesin että nämä saa kelvata.
Ravintosisältö rahkoista sanoo seuraavaa ainakin vadelma-ruusunmarja –maun kohdalla (100g):
energiaa           70kcal
rasvaa                0,2g
hiilareita            6,5g (sokereita 6g)
proteiinia          10g
suolaa                0,1g



Rahka mitä normaalisti syön on Valion maustamaton laktoositon rahka. Siitä samaiset tiedot on (100g):
energiaa           60kcal
rasvaa                0,3g
hiilareita            4,3g (sokereita 4,3g)
proteiinia          10g
suolaa                0,1g


www.valio.fi

Eikö tuo nyt siis aika samoihin mene? Ei voi olla vajaasta parista grammasta kiinni J, eihän? Lisäksi Arlan tuote on noin 40snt halvempi. Se jos mikä lämmittää mieltä! Ok, on siinä 50g vähemmän tuotettakin (kilohintaa en nyt tähän hätään muista) mutta empä rahkaa tarvitsekkaan enempää kun sen 200g. Tuo Valion 250g on tullut yleensä syötyä kokonaan vaikka siinä on ollut se 50g ylimääräistä, mutta kun ei ole kehdannut sitä 50g heittää poiskaan. Hmmm… täähän se on semminkin ylipainon aika yleinen syy vissiin että syödään kun ei nyt kehtaa vähää jättääkkään.

Ostin myös testiin Amonan maapähkinälevitteen, maustamattoman. Tämä sisältää siis vain paahdettua maapähkinää, ei mitään muuta! Nothing more, nothing less!


Treeni kulkee hyvin, tai on kulkenut tällä viikolla. Selkä on selvästi ottanut vastaan mitä sille on annettu, kuten myös jalat/pakarat. Jauzaa! Myös ensimmäinen yhteistapaaminen BodyCampin jengin kanssa on sovittu ja siihe ei ole enää kun pari viikkoa. Iiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti