maanantai 24. helmikuuta 2014

BodyCamp -yhteistreenit


Eilen oli BodyCamp –valmennuksen ensimmäinen yhteistapaaminen OZMaxissa Kaakkurissa. Ensin hieman poseteltiin Alona Malonen ja Kati Alanderin kanssa ja he kertoivat vähän eroista bodyfitnesin ja bikinifitnesin välillä mitä poseihin tulee. Bikinifitness –poseeraus oli mun mielestä ihan (kirjaimellisesti) tuskasen paljon vaikeampi kun bodyfitnesin. Siinä piti kääntää vartaloa niin mutkalle ja sanottasko niin että pitäsköhän muikki vähän venytellä!? Ajattelin että siihen asentoon pääsee helposti, mutta ei ei…. Se ei ole helppoa!
Molemmat ammattilaiset olivat kyllä sellasessa kunnossa että yhteiskuviin ei tehny mieli :D Kati oli vielä menossa johonkin kisoihin aika kohta joten voin sanoa että se nainen oli tikissä kunnossa.

Itse sai kyllä taas sysäystä siihen miksi tätä hommaa tekee. Miksi herään 3 aamuna viikossa aamusalille ja siitä töihin. Miksi (pitäisi) tehdä aamuaerobisia tai aerobisiä ylipäätään. Eiköhän tänään kuntopyörä laula iloisesti iltasella, koska nää läskit pitää lähteä. Ei oo vaihtehtoja. Nyt kun näin 2 eri fitnesiin suuntautunutta hyvännäköistä naista edessäni vierekkäin, vahvistui oma käsitys siitä mitä haen. Kyllä se on enemmän bikini kun body. Body menee lihasten erottuvuuden takia liian karskiksi.  Molempiin on kumminkin matkaa vielä niin paljon että on tässä aikaa muuttaa mielipidettä suuntaan jos toiseenkin.

Yhteistapaamiseen kuului myös cross training- tunti (vai toiminnallinen circuit, en tiedä, laitetta vaihdettiin 45 sek välein ja treeniä tuli koko kropalle) OZMaxin ohjaajan kanssa ja siinä on kyllä melkonen laji. En ollut koskaan aikaisemmin koittanut sellaista ja en oo kyllä koskaan ollut treenien takia niin lähellä yrjöä kun olin nyt. Todella tehokasta. Rupesin jo googlailemaan kotiin ostettavaksi slam ball:a ja kahvallista kuminauhaa.

Semmoista tällä kertaa! Reipasta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti