torstai 13. helmikuuta 2014

Peliin valmistautumista



Joskus käy treeneissä niin ettei edes tiedä mitä tapahtui… se vaan tapahtui…


Miten voi saada iskun (mistä nousi muuten hervoton patti) juuri rannesuojan loppumiskohtaan??? Ei siihen missä se suoja on, vaan JUURI sen ulkoupuolelle... Onneksi oli kylmäpussi aika äsken otettu käyttöön niin sain siitä vähän kylmähoitoa. Hassua näissä ko.  treeneissä oli se, että noin 4 henkilölle kävi vahinko, mikä liittyi pikkurilliin. Uskomatonta! Ensi viikonloppuna lähdetään Joensuuhun pelireissulle ja onneksi ei kellään sentä tarvinut pistää pikkurilliä pakettiin! Kaikki on edelleen (tietääkseni) toimintakunnossa.

Salitreenit jäi tällä viikolla vain yhteen kertaan koska kävin roller derby-treeneissä, mitkä meillä on ihan arseen aikaan, eli klo 20-22. Siihen ei enää aamusali houkuttele ihmisellä, kenen unentarve lähentelee horrostavaa karhua. Ja sen takia että meillä on tosiaan tuo peli niin en halunnut lähteä sinne kipeillä lihaksilla.

Jännä tuo unentarve-homma muuten. Ajattelin aikoinaan että mulla on esim. niin huono kunto että tarvin paljon unta, alampa täsät kuntoilemaan niin jospa se unentarvekin vähenee. Ehei! Samoissa ollaan! Jos ei yössä tule untä väh. 8h niin mie oon ihan kuitti päiväkahvin aikaan. Ja päikkäreitä en nuku… tai sitten olen TODELLA väsynyt. Joskus lääkärinkin kanssa siitä juttelin niin se ainakin sanoi että toisilla vaan unentarve on suurempi kuin toisilla. Tähän selitykseen on tyytyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti