torstai 8. elokuuta 2013

Valkoistakin valkoisemmat hampaat



Kohta mullakin on ne… ainakin luulisin. Pääsin mukaan Buzzadorin kampanjaan, missä testataan Pepsodentin valkaisevaa hammastahnaa.

Kyseessä on Pepsodent white gold –tahna, ja siitä kerrotan näin:
Sen optinen vaikutus saa hampaat näyttämään valkoisemmilta ja hohtavimmilta jo ensimmäisestä harjauksesta. Välittömän vaikutuksen lisäksi Pepsodent White Now Gold auttaa kirkastamaan hymyn myös pitkäkestoisesti ja se soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.




Tilannehan on kuitenkin se, että käytän tällä hetkellä Sensodynea johtuen jostain 5 vuoden takaisesta ongelmasta, jolloin mulla vihloi hampaita aivan jumalattomasti, söin sitten kuumaa, kylmää tai sopivaa. Hampaita pestessäkin vihloi, vaikka otin hanasta huoneenlämpöistä/kädenlänpöistä vettä. Tuskaa! Kävin hammaslääkärissä ja syytä ei löytynyt. Suositeltiin kuitenkin koittamaan tuota em. tahnaa ja niin tein. Vihlonta hävisi parissa päivässä ja sen koomin en ole muita tahnoja käyttänyt. Nyt ajattelin että voisin toisen päivän harjauskerroista pyhittää tuolle valkaisevalle tahnalle, eli olisiko se sitten aamu? Kenties.

Nyt siis vaan odotellaan pakettia saapuvaksi!

#pepsodentwhitenowgoldsuomi #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti