perjantai 21. maaliskuuta 2014

Protskupannari yllätti positiivisesti

Eilen kun sain suklaa-puddingin käsiini ja tuli iltapalan aika niin täytyihän se pannari siitä tehdä. Ja yllätyin kyllä melko positiivisesti, koska se a) onnistui b) oli hyvää. Olen aika arka maistelemaan mitään uusia juttuja, mutta jos tätä suklaapannaria on jossakin blogissa kehuttu lähes mutakakun veroiseksi, niin pakkohan sitä oli koittaa :) Yllätyin siitäkin, miten jämäkän rakenteen pannari saavutti pannulla, ja se oli oikeasti tosi helppo kääntää. Maalailin kauhukuvia pannarista mikä on noin 24 osassa siinä pannulla ja taikinaa tursuaa pannun reunojen yli ja öljy palaa karrelle ym. 
Lopputulos on kuitenkin tässä


Salilla innostuin tänään tekemään jotain sellaista mitä en oo tehny kyllä nimeksikään, eli TADAA


Mitään selväähän tuosta ei oikein saa, mutta eipä niin väliksikään vielä tässä vaiheessa kun ei kroppa ole sitä mitä itse haluaa. Pojot kuitenkin siitä että täällä on kuvia, eiks je?

Salin jälkeen vetäsin huiviin sen AOD2, missä on makuna päärynä-vanilja. Ihan jees. Vähän totuttelua vaatii kun olen tottunut Mass:n Whey -protskuun palkkarina ja olen tehnyt sen maitoon, tämä oli aika vetistä litkua siihen verrattuna, mutta eiköhän tämä ole vaan tottumuskysymys.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti