perjantai 13. heinäkuuta 2012

Muoteista ja tipeistä


Eilen tein kynnet kaverille, kuka minulle opetti geelikynsien teon alkeet. Tämähän on kokoajan opettelua ja koskaan ei voi varmaan olla valmis, aina tulee uusia juttuja mitä saa opetella. Tein kynnet tippien kanssa, mitä en ole tehnyt sen jälkeen kun tutustuin muoteilla tekemiseen. Ostin kestomuotitkin koska se on vaan niin paljon kätevämpää ja nopeampaa kun tippien kanssa ”temppuilu”. Alla kuva kestomuoteista. 

Yeterday I made gel nails for my friend who teached me how to do nails. You can never be fully ready but she showd me how to get started. I bought these sculpting molds ´cause I think that these are so much better way to do extensions. 


(kuva sannataranailart.fi -sivulta josta tulee aika ajoin tarvikkeita tilailtua)


Eilen minulla meni n. 2h 30min kynsissä mihin käytin tippejä ja muottien kanssa minulla menee noin 1h 45min. Mutta muotteja ei voi käyttää jos asiakkaalla ei ole ollenkaan omaa kynttä, koska muottihan pitää ujuttaa vapaan kynnen (ihana suomennos) alle ja siihen alkaa rakentamaan. Siitä syystä siis ”joudun” joskus käyttämään myös tippejä. 

Yesterday it took 2h 30min to do nails with tips, with sculpting technique it takes less than 2h. But you can´t use sculpting if customer doesen´t have any free edge on her own nails. That´s why I "have to use" tips sometimes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti